Школи Кіровоградщини потребують вчителів

  • 29 трав. 2020 11:30
  • 889
    • Новина Школи Кіровоградщини потребують вчителів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Професія вчителя належить до однієї з найдавніших. Праця вчителя складна, важка і надзвичайно відповідальна. У кожного учня представник вчительської професії вкладає свої знання, досвід, набутий роками, а також часточку своєї душі.
     
    Сьогодні навчальні заклади області потребують 9 вчителів. Зокрема, у Кропивницькому потрібні вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти (заробітна плата – 6 625 грн) та вчитель інформатики та математики із оплатою праці 4 723 грн. У одному з НВО Світловодщини потрібні вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти і вчитель історії та правознавства, обом педагогам пропонується заробітна плата у розмірі 6 000 грн. У Знам’янці запрошують вчителя з англійської мови, на місяць пропонують 4 800 грн. На Маловисківщині потрібен вчитель хімії та біології (заробітна плата – 4 743,70 грн). До однієї зі шкіл Петрівщини запрошують практичного психолога і пропонують заробітну плату 4 750 грн.
     
    Також на Кіровоградщині потрібні викладачі: спортивна школа у Голованівську потребує тренера-викладача з важкої атлетики, а професійно-технічне училище у Новоукраїнці запрошує викладача професійно-технічного навчального закладу (сільськогосподарські машини, трактори, слюсарні роботи). За обома посадами роботодавці пропонують заробітну плату у розмірі 4723 грн.
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості