Мешканка Кропивницького своїм сміттям робить нестерпним життя сусідів (ВІДЕО)

  • 26 трав. 2020 14:31
  • 1527
    • Новина Мешканка Кропивницького своїм сміттям робить нестерпним життя сусідів (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Власниця квартири на Юрія Коваленка знову назбирала купу сміття у своєму помешканні. Про це у ФБ пише начальник спецінспекції Міської ради м.Копивницького Андрій Максюта.
     
    "Пам'ятаєте історію зі сміттям у квартирі на вулиці Коваленка (колишня Конєва)? Тоді, у травні 2018 року з неї вивезли 12!!! вантажівок сміття!! Які туди наносила власниця квартири Галина Миронівна.
     
    Вивезли тоді завдяки волонтерам і небайдужим людям. Квартира була прибрана, але тривало так не довго... Сьогодні телефонують мешканці даного будинку ОСББ - квартира вже знову заповнена сміттям!!! І кажуть: давайте щось робіть, ви ж влада...
     
     
    Так само телефонують і волонтерам - приїздіть і прибираіть. В під'їзд зайти неможливо - страшний сморід... Чому ніяких заходів не вживали сусіди і правління ОСББ - це питання риторичне. Міри могли бути різними - фіксація дій особи і виклик представників, наприклад, Держпродспоживслужби. Фіксація актами комісійного огляду і т.д. з подачею в суд, задля примусового лікування особи, що чинить такі дії. Та, мабуть, всі чекали, поки знову наносить повну квартиру і були впевнені, що Максюта і волонтери все поприбирають.
     
    Знаєте, я готовий підтримувати людей в усіх питаннях життєдіяльності міста, навіть у свій вихідний реагую на проблеми містян і де можу - допомогаю обов'язково! Але в даному випадку ініціатива (і у схожих ситуаціях) має бути від громади.
     
    В квартиру вже зайти не можна... власниця спить на сходовому майданчику в під'їзді, або у дворі чи по смітниках і підвалах", - йдеться у повідомленні.