Кропивницький: Чого вимагають кропивницькі активісти від депутатів міської ради?

  • 26 трав. 2020 11:15
  • 1282
    • Новина Кропивницький: Чого вимагають кропивницькі активісти від депутатів міської ради? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Під час сесії Міської ради міста Кропивницького з трибуни до присутніх звернувся координатор Руху опору капітуляції у Кропивницькому Дмитро Сінченко:
     
    - Доброго дня, представники громадськісті і депутати. Ми 24 травня у місті зібрали народне віче під назвою Стоп реванш, яке підвело підсумки роботи президента за рік.
    Прошу підтримати депутатів Резолюцію, яку ухвалили учасники мітингу на площі Героїв Майдану.
     
    Влада "припинів" принижує кожного громадянина України, влада зрадників є загрозою для національних інтересів і безпеки нашої держави. Некомпетентність, нечесність, непрофесіоналізм і зрадницька політика правлячої команди знову поставили нашу державу на межу колосальних загроз. Ми можемо не помічати усіх процесів, але їхні наслідки вже незабаром стосуватимуться кожного з нас. Наше спільне завдання - тримати під контролем кожен крок влади і давати відсіч спробам капітуляції. Зеленський і його команда зобов’язані виконати наступне: 
     
    1. Припинити політику капітуляції перед Росією. Переговори з Москвою можуть бути лише про те, щоб загарбник якнайшвидше і без будь-яких умов звільнив окуповані території та відшкодував Україні збитки. Для цього необхідно зміцнювати сектор національної безпеки і давати відсіч агресору на фронті, в інформаційній, економічній та гуманітарній сферах.
     
    2. Звільнити безпідставно утримуваних майданівців, добровольців і волонтерів, покласти край політичним переслідуванням патріотів. В тюрмах мають сидіти медведчуки, портнови та інші зрадники, а не українські патріоти.
     
    3. Припинити наступ на українську мову та дотримуватися мовного законодавства. Продовжувати політику декомунізації, а не відроджувати російсько-радянські символи.
     
    4. Припинити саботаж євроатлантичної інтеграції України й відновити динамічне зближення нашої держави з НАТО і ЄС.
     
    5. Усунути олігархів від управління державою. Негайно звільнити Єрмака та інших високопоставлених колаборантів і корупціонерів.
     
    6. Перестати призначати на посади родичів, “кварталівців” та посіпак Януковича. Усі призначення мають відбуватися лише через чесні і прозорі конкурси. Вигнати з фракції “Слуга народу” відвертих ватників.
     
    7. Зупинити повзучу узурпацію влади та систематичні порушення Конституції України.
     
    Закликаємо депутатів міської ради розглянути і підтримати Резолюцію від імені ради та направити її Президентові та Уряду.
     
    Олена Скочко