У Кропивницькому розслідують можливі порушення під час закупівлі продуктів для шкіл

  • 25 трав. 2020 13:29
  • 798
    • Новина У Кропивницькому розслідують можливі порушення під час закупівлі продуктів для шкіл Ранкове місто. Кропивницький
     
    Правоохоронні органи вивчають наявність порушень при здійсненні держзакупівель для закладів освіти.
     
    За результатами опрацювання розміщеної у ЗМІ інформації щодо можливого порушення вимог чинного законодавства при здійсненні державних закупівель продуктів харчування призначених для освітніх закладів міста правоохоронні органи розпочали кримінальне провадження за фактом можливої розтрати бюджетних коштів.
     
    Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.191 (привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.
    Розпочато кримінальне провадження, в рамках якого буде надана правова оцінка діям посадових осіб міської ради міста Кропивницького та суб’єктам господарювання, які надають послуги у цій сфері.
     
    Досудове розслідування здійснюють слідчі Кропивницького відділу поліції ГУНП України в області під процесуальним керівництвом Кіровоградської місцевої прокуратури.
     
    Прес-служба прокуратури Кіровоградської області