Кропивницький: Секретар міськради Андрій Табалов спростовує чутки про свою участь у аварії

  • 25 трав. 2020 09:18
  • 2538
    • Новина Кропивницький: Секретар міськради Андрій Табалов спростовує чутки про свою участь у аварії Ранкове місто. Кропивницький
     
    Містом ширилися чутки про те, що на Одеській трасі секретар Міської ради м.Кропивницького Андрій Табалов спричинив ДТП, внаслідок якої загибло троє людей. Та пан Андрій у ФБ спростовує цю інформацію.
     
    "Друзі, днями я дізнався про жахливу аварію, яка сталася 22 травня на Одеській трасі біля села Марійка, Жашківського району Черкаської області.
     
    Сьогодні низка ЗМІ повідомили про те, що до цієї аварії начебто причетний мій батько, Олександр Табалов. Ряд видань написали про це з посиланням на інформацію від народного депутата Олександра Качуру. Який, до речі, переплутав імена і назвав мого батька секретарем Кропивницької міськради.
     
    Хочу прояснити ситуацію, тому що вона вже, за допомоги народного депутата, обростає міфами та неправдою.
     
    Дійсно, ДТП мала місце. Але не мій батько, Олександр Табалов, ні я, не є учасниками цього жахливого ДТП. 22 травня, в день та час, коли сталася ДТП, я перебував на роботі, у міській раді, а батько був на робочому місці у Києві.
     
    Єдина інформація з цих повідомлень ЗМІ, яка є правдивою, це той факт, що у аварії, що сталася на Одеській трасі, задіяний автомобіль, який належить особисто мені і яким я не користуюсь впродовж кількох місяців.
     
    Напередодні аварії я дав автомобіль у користування доброму знайомому моєї дружини, який, власне, і був за кермом під час ДТП. Сам водій затриманий, наразі він перебуває у лікарні у Жашкові з численними травмами, під охороною Національної поліції. На нього чекають слідчі дії та суд. Це вся інформація, яку я можу підтвердити, не заважаючи слідству.
     
    Додам, що і для мене інформація про аварію, в якій загибли люди, також стала шоком. Близьким загиблих у цьому жахливому ДТП висловлюю найщиріші співчуття.
     
    Всі інші дані, які повідомляв народний депутат Олександр Качура, не відповідають дійсності та є видумкою народного обранця. А, вибачте, «піаритись» на людському горі, як робить парламентар, це цинічно та просто соромно" - йдеться у повідомленні.