У Кропивницькому скликається віче «Стоп Реванш!»

  • 24 трав. 2020 09:24
  • 2241
    • Новина У Кропивницькому скликається віче «Стоп Реванш!» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Стоп реванш! У Кропивницькому відбудеться акція протесту, приурочена до роковин президентства Зеленського, повідомляють Рух Опору Капітуляції у ФБ.
     
     
    24 травня о 14.00 на площі Героїв Майдану Рух Опору Капітуляції, спільно зі всіма національно-патріотичними і проєвропейськими силами Кропивниччини, проведе акцію «Стоп Реванш!». Головна мета – показати владі, що народ України не допустить реваншу Кремля і проросійських сил.
     
     
    - Цей рік став для України роком повзучого реваншу антиукраїнських сил та розвалу державного апарату некомпетентним управлінням Зеленського та його соратників. За лічені місяці Україна під керівництвом Зеленського перекреслила більшість здобутків Майдану. Під гаслами прагнення до миру команда Зеленського схиляє Україну до капітуляції у війні з Росією, під гаслами продовження проєвропейських реформ відбувається їхнє згортання та повернення старих корупційних схем часів Януковича. Українцям хакнули мізки на виборах, і кампанія з промивки мізків триває безперервно увесь цей час. Тому ми, відповідальні українські громадяни, вільні люди, маємо вийти на площу Героїв Майдану і показати, що ми проти свавілля і брехні. Що це наша держава. І що ми не дозволимо руйнувати наші національні та громадянські права і свободи!, - зазначив координатор Руху Опору Капітуляції Кропивницького Дмитро Сінченко.
     
    Рух Опору Капітуляції виступив з ініціативою створення широкого оргкомітету акції «Стоп Реванш» у Кропивницькому. Про підтримку акції станом на сьогодні заявили кропивницькі осередки партій ВО «Свобода», Європейська Солідарність, Голос, Національний Корпус, Українська Стратегія, ВО «Батьківщина», Народний фронт, а також ряд патріотичних, волонтерських та ветеранських організацій.
     
    Захід відбудеться у формі віче, на якому будуть затверджені і вимоги до влади, а також прийнятий план подальших дій. Організатори закликають всіх, хто прийде, у зв’язку з пандемією коронавірусу, бути в масках, витримувати дистанцію між собою та дотримуватись інших санітарно-гігієнічних норм.
     
     
    Прес-служба РОК-Кропивницький