Кропивницький: У Міському саду облаштували арку і місток для любителів селфі (ФОТО)

  • 20 трав. 2020 15:50
  • 1515
    • Новина Кропивницький: У Міському саду облаштували арку і місток для любителів селфі (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Дві нові фотозони у Міському парку  – подарунок кропивничанам.
     
    Реконструкція Міського саду у Кропивницькому розпочалася в березні 2019-го року. Про це інформує сайт міської ради.
     
     
    Замовником робіт виступило головне управління ЖКГ міської ради, а виконується реконструкція парку за рахунок коштів субвенції з державного бюджету. Кошторис проєкту складає близько 38 мільйонів гривень.
     
    У парку вже облаштували пішохідні доріжки, відновили сходи, встановили лавки та сміттярки, виконали озеленення і освітлення території. Сьогодні підрядники продовжують реконструкцію і в знак поваги до міста та його жителів кілька тижнів тому презентували декоративну арку, яку містяни вже облюбували для фотосесій. А сьогодні зробили ще один подарунок: встановили ще одну фотозону - місток для шанувальників гарних світлин. Незабаром під цим містком, запевняють будівельники, буде облаштована невеличка штучна водойма.
     
     
    За словами заступниці начальниці ГУ ЖКГ міської ради Юлії Яндович, роботи з реконструкції парку триватимуть ще кілька місяців, адже заплановано ще чимало.
     
    - Вже незабаром тут з’являться камери відеоспостереження. І ми одразу встановимо в парку дитячі майданчики. Територію під них вже облаштували, - повідомила Юлія Яндович. -  Також у парку будуть облаштовані футбольне поле, волейбольний та тенісний майданчики. Обов’язково збудуємо громадську вбиральню. На території парку працюватимуть фонтанчики питної води. Переконана, це буде чудове місце для сімейного відпочинку.
     
    Повне завершення реконструкції парку, у разі сприятливих обставин, планується до Дня міста.