У Кропивницькому TomoClinic безкоштовно проводить мамографію жінкам

  • 19 трав. 2020 12:14
  • 4205
    • Новина У Кропивницькому TomoClinic безкоштовно проводить мамографію жінкам Ранкове місто. Кропивницький
     
    Мамографію, дослідження молочних залоз, у TomoClinic ви можете пройти безкоштовно. Єдина умова — для отримання послуги вам необхідно мати направлення (в електронному вигляді — згідно з нормативними документами НСЗУ) від сімейного лікаря або фахівця, у якого ви проходите лікування або спостереження.
     
    Про це йдеться на сайті TomoClinic
     
     
    Нагадуємо, що за міжнародними рекомендаціями мамографію потрібно проходити щорічно жінкам від 40 років і старше.
     
    Таке профілактичне обстеження молочних залоз називається скринінгом. Якщо у вас є сімейна історія раку грудей (хворіла мама, бабуся, тітка або сестра), лікар може порекомендувати вам починати скринінг у більш ранньому віці.
     
    Якщо ж ви звертаєтеся з будь-якими симптомами — наприклад, виявили ущільнення в залозі, з’явилася хворобливість або інші зміни, — така мамографія називається діагностичною.
     
    Мамографія проводиться для того, щоб виключити або виявити захворювання молочних залоз на ранній, виліковній стадії. Саме мамографія дозволяє фахівцеві побачити пухлину «в зародку», коли іншими способами знайти її на самому початку розвитку неможливо.
     
    Світовим досягненням у медицині стала цифрова мамографія і комп’ютерні системи для виявлення будь-яких відхилень від норми, що істотно знижує променеве навантаження при проведенні дослідження і підвищує точність результатів.
     
    У нашому центрі ви пройдете цифрову мамографію на одному з найсучасніших апаратів Siemens Mammomat — новітня розробка німецької компанії Siemens. Це комфортно, швидко і безпечно.
     
    Запишіться на обстеження за телефонами, вказаними на сайті.