Кропивницький: Сесія міської ради запланована на кінець травня

  • 15 трав. 2020 13:10
  • 1351
    • Новина Кропивницький: Сесія міської ради запланована на кінець травня Ранкове місто. Кропивницький
     
    Двадцять перша сесія міської ради Кропивницького розпочне свою роботу 26 травня, інформує сайт міської ради.
     
    Двадцять перша сесія міської ради Кропивницького сьомого скликання відбудеться 26 травня 2020 року в приміщенні міської ради Кропивницького (кімната 305).
     
    Як повідомив секретар міської ради Андрій Табалов, чергове засідання сесії відбуватиметься у тому ж форматі, що й попереднє, із дотриманням усіх карантинних заходів: транслювання в режимі онлайн, розміщення депутатів на відстані 1,5 метри один від одного, наявність засобів індивідуального захисту. На вході до сесійної зали усім учасникам засідання вимірюватимуть температуру безконтактним способом, пропонуватимуть продезінфікувати руки. Для журналістів, які мають бажання спостерігати за перебігом сесії у приміщенні міської ради, пропонується перегляд онлайн трансляції у кімнаті 215.
     
    - На розгляд сесії будуть винесені господарські питання, які накопичились за час карантину і вимагають невідкладного вирішення, - зазначив Андрій Табалов. - Економіка повинна працювати, і кропивничани чекають від нас рішень спрямованих на найшвидше налагодження життєдіяльності міста.
     
    Чергова сесія міської ради розпочне свою роботу о 10.00.