У Кропивницькому стартує челендж «Я знаю свій ВІЛ-статус. А ти?»

  • 15 трав. 2020 12:37
  • 916
    • Новина У Кропивницькому стартує челендж «Я знаю свій ВІЛ-статус. А ти?» Ранкове місто. Кропивницький
     
    З нагоди Європейського тижня тестування на ВІЛ, який розпочинається з 17 травня, у Кропивницькому стартує челендж «Я знаю свій ВІЛ-статус. А ти?».
     
    Про це повідомляють організатори  - Обласний благодійний фонд «Повернення до життя»
     
    Його організатори – благодійний фонд «Повернення до життя» та благодійна організація «100 відсотків життя. Кропивницький», які спільно втілюють Проект USAID HealthLink «Прискорення зусиль України з метою подолання епідемії ВІЛ» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
     
    Умови челенджу:
    1.Зроби фото з надписом:
    Я знаю свій статус.А ти?
    #HealthLink_Krop
    2.Напиши в пості, яким було твоє перше тестування на ВІЛ.
    3.Тегни 10 друзів, яким бажаєш здоров'я.
    4.Не забудь поставити в пості #HealthLink #HealthLink_krop та тегнути організаторів ОБФ "Повернення до життя" та Кіровоградське обласне відділення ВБО "ВМ ЛЖВ"
     
    Стартуємо та передаємо челендж: Елена Мумыга, Елена Остапова (Elena Zhuk), Валерия Горбачева, Наталия Лемешенко, Юлія Санжара, Анатолий Тримбач (Anatoly Trimbach), Андрій Наумов, Людмила Захарова, Юлия Ягубец, Алена Лымарь
     
    Приєднуйся до челенджу та поділись власними історіями з тестування на ВІЛ. Можливо саме ваша історія стане мотиватором для інших уже завтра піти до лікаря і пройти експрес-тестування на ВІЛ!