У Кропивницькому попри рішення суду намагаються продати станцію технічного обслуговування

  • 15 трав. 2020 12:00
  • 848
    • Новина У Кропивницькому попри рішення суду намагаються продати станцію технічного обслуговування Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому, не зважаючи на рішення суду, намагаються продати станцію технічного обслуговування. 
     
    Відповідно до інформації на ЄДРСР, питання стосовно цієї станції розпочалися у лютому 2019 року. Мова йде про будівлю, яка розташована за адресою вулиця Мурманська, 3-а (Навпроти місця проведення щорічної ярмарки АгроЕкспо).
     
    Тоді Тетяна Лихоліт, яка відповідно до інформації на міністерстві юстиції, є співвласником підприємства, звернулася до Господарського суду з проханням визнати недійсним рішення зборів керівництва підприємства. За її словами, збори провели з порушення норм чинного законодавства та положень статуту товариства. Простіше кажучи, збори провели без її відома. 
     
    На цих зборах частку майна, яка належала Тетяні, передали іншому власнику. За словами самої Тетяни, співвласником компанії є її подруга, а ту частину, яка належала Тетяні Лихоліт, передали чоловікові цієї самої подруги. 
     
    Судові процеси тривали близько 10 місяців і суд визнав результати зборів недійсними. Відповідно, Тетяна Лихоліт лишилася співвласником цього підприємства.
     
    - Коли я тоді прийшла на роботу, виявилося, що всі замки там змінені. Нас зустріла озброєна охорона, яка й вивела нас надвір. Ми намагалися потрапити на роботу, але нас туди просто не пускали. Поліція, на жаль, теж не змогла нам допомогти. Звідти викрали всі мої меблі, ноутбук, записні книжки, особисті речі, станок на 10 тисяч доларів та шин близько ста штук приблизно на 15 тисяч доларів також немає, - розповідає Тетяна Лихоліт. 
     
    Після цього сторона відповідача подала позов до апеляційного суду. Проте скаргу призначили повернути заявникові. А 7 травня цього року керівництво підприємства звернулося вже до Верховного Суду з касаційною скаргою на рішення суду. Проте суд відмовив їм у відкритті касаційного провадження.
     
    Зараз же саму станцію виставили на продаж на OLX за 300 тисяч доларів. За словами Тетяни, цим займаються без її відома й не мають намір законно вирішити цей конфлікт.
     
    Редакція «Утреннего города» готова вислухати іншу сторону конфлікту й висвітлити її бачення ситуації. 
     
    Нік Шендеровський