У Кропивницькому чоловік бив вагітну жінку, а потім вигнав її з дому з двома дітьми

  • 14 трав. 2020 13:54
  • 1997
    • Новина У Кропивницькому чоловік бив вагітну жінку, а потім вигнав її з дому з двома дітьми Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому чоловік вигнав з дому вагітну дружину з двома дітьми.  Про це повідомив голова організації «Будинок-Милосердя» Володимир Лєбєдєв.
     
    За його словами, 9 травня до них звернулися з поліції з проханням забрати до себе 25-ти річну Наталю, яку чоловік вигнав з дому разом з двома дітьми п’яти та шести років.
     
    - Зі слів Наталі, упродовж п’яти років чоловік підіймав на неї руки, аргументуючи це тим, що вона живе в його домі й він її усім забезпечує. Це був не перший випадок, коли чоловік вигнав її з дому. Обіцяв, що більше не повториться, але більше ніж на місяць його не вистачало, - розповідає Володимир Лєбєдєв.
     
    Жінку разом із дітьми забрали до «Будинку-Милосердя», де вони пожили кілька днів. Потім їх відвезли в село до матері Наталі й дали усе необхідне для життя на перший час. 
     
    - Від себе скажу, що діти були дуже залякані й закриті лише до того моменту, поки не дізналися, що їдуть від тата і він більше не буде ображати їхню маму, - додав голова організації.