Безробітні Кіровоградщини мають змогу безкоштовно вивчитись на слюсарів-сантехніків

  • 13 трав. 2020 18:00
  • 1101
    • Новина Безробітні Кіровоградщини мають змогу безкоштовно вивчитись на слюсарів-сантехніків Ранкове місто. Кропивницький
     
    Обслуговування житлового будинку важко уявити без слюсаря-сантехніка. Функціонування усіх комунікації багатоповерхівок безпосередньо залежать від професіоналізму сантехніка. 
     
    Слюсар-сантехнік повинен слідкувати за технічним станом обладнання, що перебуває в його сфері обслуговування, здійснювати постійні технічні огляди, усувати дрібні неполадки, проводити поточні і капітальні ремонти обладнання.
     
    25 травня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Слюсар-сантехнік». Курс навчання триватиме 5,5 місяців.  
     
     Умовами до направлення на навчання є:
    повна або базова загальна середня освіта;
    вік особи не менше 18 років;
    медична довідка.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Варто зазначити, що наразі відкрити на Кіровоградщині є 17 вакансій для слюсарів-сантехніків. Заробітна плата – від 4 723 до 9 924 грн.
    Якщо вас зацікавила можливість професійного навчання за вказаною професією, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.
     
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi