На Кіровоградщині потрібні спеціалісти із вищою освітою

  • 13 трав. 2020 10:02
  • 931
    • Новина На Кіровоградщині потрібні спеціалісти із вищою освітою Ранкове місто. Кропивницький
     
    Наразі у службі зайнятості Кіровоградщини зареєстровано 1 787 вакансію. Серед усього загалу пропозицій роботи, представлено 619 вакансій, у яких серед вимог до працівника зазначено вищу або базову вищу освіту.
     
    Так, для шукачів роботи пропонують вакансії за 171 професією. Це пропозиції роботи у сферах сільського та лісового господарства, торгівлі та послуг, юриспруденції, медичній сфері, сфері освіти та науки, будівництва, гірничовидобування, логістики, надання соціальної допомоги, сфері культури, забезпечення правопорядку та ін.
     
    Заробітна плата у представлених вакансіях – від 4 723 до 22 000 гривень. Актуальними є вакансії у всіх районах Кіровоградської області. 
     
    Серед умов соціальної сфери, у залежності від вакансій, претендентам на посади пропонуються:
    повний соціальний пакет;
    медичне страхування;
    відшкодування витрат на транспорт;
    додаткова відпустка згідно з Колективним договором;
    доплати за вислугу років;
    наявність житла;
    можлива робота за сумісництвом
    безкоштовна корпоративна база відпочинку;
    безкоштовні медогляди за програмою «Онко-СТОП»;
    харчування.
     
    Крім того, у Благовіщенському, Голованівському, Знам’янському, Кропивницькому, Маловисківському, Олександрійському, Олександрівському, Новомиргородському та Петрівському районах зареєстровані вакансії із неповною зайнятістю. Це вакансії за такими професіями: лікар загальної практики-сімейний лікар, лікар-терапевт, лікар-психіатр, лікар-фізіотерапевт, керівник музичний, начальник відділення зв'язку, практичний психолог, юрисконсульт, педагог соціальний, сестра медична, музейний доглядач.
     
    Якщо вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості