Кропивницький: Скільки громадян залишилось на обсервації у "Туристі"?

  • 7 трав. 2020 17:00
  • 1237
    • Новина Кропивницький: Скільки громадян залишилось на обсервації у «Туристі»? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Станом на 7 травня на самоізоляції у готелі "Турист" перебуває п’ять чоловік, які повернулись з-за кордону.
    Про це пише журналістка сайту "Утренний город".
     
    Двоє жителів Приютівки, чоловік і дружина, у понеділок, 4 травня, здали аналізи на коронавірусну інфекцію. Результати аналізу ПЛР показали, що вони здорові. Тож у разі повторного негативного аналізу подружня пара завтра поїде додому. До речі, хвороба у них проходила безсимптомно.
     
    Що стосується інших трьох жителів Кіровоградщини, які ще проживають у "Туристі", то одна жінка має залишити заклад вже завтра, 8 травня, а двоє чоловіків поступили на обсервацію нещодавно, тому їм доведеться провести травневі свята у готельних номерах. 
     
    Загалом за увесь період карантину у готелі самоізоляцію пройшло 33 чоловіка, 28 з яких вже залишили заклад. Усі громадяни були здоровими, крім вищезгаданої подружньої пари.
     
    Нагадаємо, що проживання осіб, які перебувають на обсервації, фінансується з міського бюджету, а харчуються наші земляки з ресторану, розташованого у готелі. До того ж родичі "в’язнів" можуть у любий час передати їм продукти. Мешканці "Туристу" забезпечені гарячою і холодною водою, мають телевізори і  доступ до Інтернету.
     
     
    Як розповідає голова правління ПрАт "Турист" Олександр Гуйван, за весь період карантину конфліктів і непорозумінь між громадянами, які живуть в ізоляції, поліцією і керівництвом готелю не було. Більшість людей з розумінням ставляться до протиепідеміологічних заходів.
     
    Олена Скочко