Національна мережа «Епіцентр» подарувала кропивницьким медикам захист від коронавірусу (ВІДЕО)

  • 7 трав. 2020 11:39
  • 5603
    • Новина Національна мережа «Епіцентр» подарувала кропивницьким медикам захист від коронавірусу (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький

    Гуманітарний вантаж із засобами індивідуального захисту для медперсоналу, який контактує з хворими на коронавірус COVID-19, надійшов до Центральної міської лікарні міста Кропивницького від Національної мережі торговельних центрів «Епіцентр» сьогодні, 7 травня. Про це повідомляє «Утренний город».

    Десять тисяч захисних тришарових масок, 300 пар окулярів SG-04 та стільки ж комплектів комбінезонів ЗС-001 привезли вранці до прохідної медичного закладу, де лікують пацієнтів із діагнозом «коронавірусна інфекція». Вантаж зустрів і прийняв головний лікар Центральної міської лікарні міста Кропивницького Олександр Артюх.

     

     

    Для вручення гуманітарної допомоги до Кропивницького з Києва прибув заступник голови правління з правових питань ТОВ «Епіцентр» Дмитро Байдюк. Разом із ним були регіональний директор Сергій Пономарьов і директор Кропивницького торговельного центру Євгеній Вознюк.

     

    – Ми прагнемо допомогти тим, хто сьогодні на передовій боротьби з пандемією. Такі комплекти наша торговельна мережа підготувала для кожної області. Попередньо ми контактували з обласними державними адміністраціями, які є отримувачами допомоги, вивчали потреби кожного регіону. Вважаємо за потрібне передати допомогу не лише для області, а й для міста Кропивницького, - повідомив Дмитро Байдюк.  

     

    Я не втомлююсь щиро дякувати всім, хто нам допомагає. На початку епідемії ми були забезпечені засобами індивідуального захисту, яких мало вистачити приблизно на місяць. Зараз, завдяки допомозі соціально відповідального бізнесу, ми маємо запас на більше ніж три місяці, - зазначив Олександр Артюх.

    Головний лікар повідомив, що зараз в очолюваному ним закладі перебуває 60 пацієнтів. Однак можливості дозволяють одночасно приймати й надавати медичні послуги 250 хворих на коронавірус.     

    ФОТОЗВІТ

    Водночас Олександр Артюх зізнався, що сьогодні вже не вистачає приміщень для зберігання засобів індивідуального захисту, які все надходять і надходять від підприємців. Він подякував меценатам та запевнив, що кожен комплект буде використаний за призначенням.

    Людмила Макей      

    Нагадаємо, станом на ранок 7 травня на Кіровоградщині зареєстровано 403 випадки захворювання на COVID-19. Відповідно, за останню добу виявили лише одного хворого на вірус.