Кропивницький: Як мешканці Кущівки ліквідували сміттєзвалище "Плюшкіна" (ФОТО)

  • 6 трав. 2020 16:30
  • 1531
    • Новина Кропивницький: Як мешканці Кущівки ліквідували сміттєзвалище «Плюшкіна» (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    За ініціативи місцевого депутата Сергія Кріпака та підтримки поліції жителі провулку Веселого та комунальники гуртом прибрали купу сміття з подвір’я та завантажили його на машини. Цією подією ділиться у ФБ депутат Міської ради м. Кропивницького.
     
    "Сьогодні розпочали велике прибирання!
    Мешканці провулку Веселий та вулиці Вознесенської вже довгий час страждають від сусіда, який влаштував зі свого подвір'я стихійне звалище. Чоловік страждає психічними розладами, має інвалідність, багато років поспіль приносив на подвір'я сміття. У результаті двір перетворився в звалище: розвелися таргани, клопи, щури. Важко передати словами, який там сморід, особливо в теплу пору року. Сусіди довго намагалися встановити контакт з чоловіком, проте результатів ніяких: самотужки вивезти сміття він не може.
    Наша команда доклала чимало зусиль, аби знайти чоловіка. Дійти згоди було надзвичайно складно. Проте заручившись підтримкою дільничних, сусідів, нам все ж таки це вдалося.
     
    Сьогодні працювала вся вулиця! Сусіди активно долучитися до прибирання. За допомоги комунальних служб сьогодні розпочали роботи, вивезли п’ять машин сміття. До робот І це тільки початок. По можливості, будемо продовжувати роботи до повного розчищення подвір'я", - йдеться у повідомленні.