ПриватБанк розширює кредитування малого бізнесу за програмою “5-7-9”

  • 6 трав. 2020 14:15
  • 759
    • Новина ПриватБанк розширює кредитування малого бізнесу за програмою “5-7-9” Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк розширив можливості фінансування малого бізнесу в межах програми державної підтримки підприємництва “5-7-9”. Як повідомили в банку, відтепер максимальна сума кредиту становить 3 млн грн замість 1,5 млн як було раніше. Окрім того, пільгові кредити можуть отримувати підприємці та малий бізнес з загальним річним доходом до 100 млн грн.
     
    З початку травня ПриватБанк запровадив особливий пільговий режим фінансування окремих галузей бізнесу, за яким малий агробізнес отримає піврічну відстрочку погашення основної суми кредиту, а виробники лікарських засобів, медичних виробів та обладнання – відстрочку на три місяці та кредитування всього під 3% річних. За антикризовими проєктами рефінансування раніше наданих позик на розвиток бізнесу відстрочка діятиме до кінця 2020 року.
     
    Отримати фінансування за програмою “5-7-9” можна за будь-яким з таких кредитних продуктів банку як інвестиційний кредит, КУБ із заставою, кредит на придбання основних засобів, а також бізнес-іпотеку та відновлювальні кредитні лінії на суму до 25% від вартості фінансування інвестиційного проєкту. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку онлайн на спеціальній сторінці <http://kredit.pb.ua/> сайту банку.
     
    За даними дослідження банківського ринку України, проведеного GFK Україна, сьогодні послугами ПриватБанку користуються 64% українських компаній і 74% вітчизняних підприємців. Відкрити рахунок корпоративного клієнта або підприємця в ПриватБанку можна онлайн на сайті pb.ua/start.
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку