Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно навчитися кравецькій справі у Полтаві

  • 6 трав. 2020 13:10
  • 776
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно навчитися кравецькій справі у Полтаві Ранкове місто. Кропивницький
     
    Професія «кравець» має давню історію й у всі часи вважалася почесною. Вдало підібраний та пошитий одяг не тільки поліпшує зовнішність людини, а й покращує її внутрішній стан та робить її щасливішою. Нині, незважаючи на різноманіття моделей та виробників одягу, професія кравця актуальна як ніколи. Адже оригінальні, ексклюзивні речі, пошиті на замовлення, цінуються більше, ніж масовий пошив.
     
    Якщо ви бажаєте опанувати зазначену професію – 13 травня поточного року на базі Полтавського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання кравецькій майстерності. Термін навчання – 9,1 міс.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    повноліття (не менше 18 років);
    медична довідка з допуском до професії.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила можливість професійного навчання за вказаною професією, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.
     
    Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou. 
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості