Де в Кропивницькому замовити прозорі решітки на вікна

  • 5 трав. 2020 15:06
  • 1846
    • Новина Де в Кропивницькому замовити прозорі решітки на вікна Ранкове місто. Кропивницький

     

    В цей нелегкий час для країни захисти своє майно прозорими захисними решітками!!! Новітня розробка, ексклюзивна пропозиція! Новинка - прозорі і в той же час захисні решітки !!!
       
    Ви прийдете в здивування, побачивши фотографію. Звичайно, це та сама решітка на вікно. Звичайно, вона повністю прозора і так - вона дуже захисна. І все це відбувається завдяки такому чудовому поєднанню при використанні монолітного полікарбонату - термопласта з воістину унікальними властивостями:
    • По-перше, полікарбонат має прозорість яку можна порівняти зі звичайним склом, з цього матеріалу роблять, наприклад, лінзи окулярів;
    • По-друге, він в два рази легше і в 250 разів міцніше скла. Але при цьому дуже гнучкий. Матеріал спокійно витримує удари молотком, битою, сокирою;
    • По-третє, листовий полікарбонат не підтримує горіння, а в вогні тільки повільно плавиться;
        Ну що там говорити, цілком вистачає і того факту: що саме полікарбонат використовують в якості лицьового щитка в космічному скафандрі. Одним словом: матеріал заслуговує на повагу.
         
    Так ось з цього, воістину космічного, матеріалу і виготовляються захисні решітки на вікна.
    Геть небо в клітинку! Геть вічно іржавіючі та затемняючі приміщення решітки!
     
    Побачити зразки в Кропивницькому на власні очі, помацати, впевнитись в міцності матеріалу можна за адресою вул. Тарковського, 51, тел. 099-05419-90, 067-379-29-90
     
    Трохи технічних подробиць:
    • Основа захисної решітки це горизонтальні ламелі, закріплені в металевих профілях, які, в свою чергу монтуються "внатяг" з боків від віконного отвору з інтервалом кріплення в 140 мм. Кріпильний профіль ховається ще одним профілем - декоративним. Металеві елементи можуть бути пофарбовані порошковими фарбами або бути виготовленими з нержавіючої сталі.
    • Ламелі решіток мають товщину 6 мм при ширині 50 мм і встановлюються з інтервалом 90 мм. При випробуваннях, одна єдина ламель (смуга) спокійно витримувала тягнуче зусилля в 500 кг, а коли навантаження було збільшено ще більше, стався розрив металевого листа в районі кріплення. Пластик витримав і не зламався!
    • Грати постійно поліпшуються методами кріплення ламелей, підлаштовуються під бажання змінити форму основи або частоту захисних ламелей
    • Колір фарбування несучих профілів - білий. Нестандартні кольори решіток виробляються на замовлення зі збільшенням терміну виготовлення.

    Замовити прозорі решітки в Кропивницькому можна тут: Салон вікон та дверей «Віконце»
    Тел. 099-05419-90, 067-379-29-90
    м.Кропивницький, вул. Тарковського, 51
     
     
     
     



     
     
     

    Где в Кропивницком заказать невидимые решетки