Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на продавця

  • 4 трав. 2020 16:33
  • 830
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на продавця Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ми живемо в епоху сфери послуг. Сучасний покупець хоче не тільки отримати необхідний товар, але і гідне обслуговування. Саме тому професія продавця є найпоширенішою та найпопулярнішою серед торговельних працівників. 
     
    Якщо Ви хочете працювати за даною професією, але у Вас немає відповідного фаху – служба зайнятості готова вам допомогти.
    У травні поточного року Кіровоградський обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Херсонського центру професійно-технічної освіти безробітних громадян професії «Продавець непродовольчих товарів». Розпочинається навчання з 12 травня, термін навчання – 5,6 міс.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    повноліття (не менше 18 років);
    медична довідка з допуском до професії.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила можливість професійного навчання за вказаною професією, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.
     
     
    Відділ організації профнавчання
    Кіровоградського обласного центру зайнятості