Як виглядають ринки Кропивницького сьогодні: Перший оптовий та Критий ринки (ФОТО)

  • 1 трав. 2020 12:45
  • 9991
    • Новина Як виглядають ринки Кропивницького сьогодні: Перший оптовий та Критий ринки (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    Сьогодні, першого травня, на другий день після відміни обмежувальних заходів, запрацювали ринки Кропивницького.

     

    Однак, як з’ясував кореспондент «Утреннего города», Перший оптовий ринок, що розташований у мікрорайоні Балашівка, практично не працює. Будівля, в якій перебувають торгові точки, також зачинена. Поодинокі продавці торгують цукром, борошном, олією та фасованими продуктами. Не продаються ні овочі, ні м'ясо, ні риба. 

    Втім, працює Критий ринок.

     

    – Зайти на нього можна лише з боку торговельного комплексу «Полоса». При вході працівники ринку обробляють відвідувачам дезрозчином руки, вимірюють температуру тіла. До людей з фотоапаратом ставляться з настороженістю. Мені довелося показати своє журналістське посвідчення, - зазначає журналістка Олена Скочко.

    На ринку продаються сало, м'ясо, ковбасні вироби, сири та риба. Рибний ряд працює частково. Продавці м’яса працюють у захисних масках. Крім того, між покупцями та торговцями натягнуті екрани з прозорої плівки.

    Необхідні триметрові дистанції, рекомендовані Міністерством охорони здоров’я, дотримуються. Покупців мало, значно менше ніж продавців. Можливо, через дощ. Інші торгові ряди не працюють. За ринком кілька бабусь торгують квасолею, редискою та іншою городиною.

    Нагадаємо,у Кропивницькому знову закрили Муніципальний ринок.