ПриватБанк запустив на Дії освітній серіал “Цифрові гроші”

  • 30 квіт. 2020 14:15
  • 629
    • Новина ПриватБанк запустив на Дії освітній серіал “Цифрові гроші” Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк спільно з Міністерство цифрової трансформації та НБУ запустили новий освітній курс “Цифрові гроші”. Від сьогодні він доступний для всіх  охочих на порталі “Дія. Цифрова освіта”.
     
    У серіалі простою мовою розповідається все про банківські платіжні картки, безконтактні платежі, платежі онлайн, перекази коштів не виходячи з дому, кредитні ліміти, накопичення коштів та як убезпечити себе від неприємних ситуацій.
     
    - Сьогодні ми бачимо, що цифровий банкінг, піонером впровадження якого в Україні ще 10 років тому став ПриватБанк, - це не лише зручні послуги без відвідування банку, не лише можливість розраховуватися без готівки та купувати за пару кліків будь-що у будь-якій країні світу, - відзначив член правління ПриватБанку з питань ІТ Андрій Гриценюк. - В умовах пандемії якісний та зручний цифровий банк є без перебільшення необхідною передумовою власної безпеки кожної людини та ії близьких. І навички користування цифровим банком, електронними засобами розрахунків є важливим для захисту власного здоров’я, і особливо людям старшого покоління.
     
    Проект “Дія. Цифрова освіта  - це платформа освітніх серіалів. За три роки проект планує навчити українців базовим цифровим навичкам, у тому числі і фінансовим.
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку