У Кропивницькому можуть провести капітальний ремонт однієї із шкіл міста

  • 28 квіт. 2020 12:15
  • 2442
    • Новина У Кропивницькому можуть провести капітальний ремонт однієї із шкіл міста Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому активісти звертаються до влади з проханням провести капітальний ремонт 14-ї школи, що розташована на Ковалівці по вулиці Вокзальній.
     
    Відповідна петиція зареєстрована на сайті міської ради, передає «Утренний город».
     
    Авторкою петиції виступає Олена Бринза. Поки що запит не набрав жодного підпису з 450 необхідних. До кінця голосування лишилося 45 днів.
     
    - Наразі школа перебуває в дуже незадовільному стані. Невдало покладена на стінах у 70-ті роки кахля постійно обсипається, створюючи загрозу як учням, батькам та вчителям, так і перехожим. Унаслідок відсутності капітального ремонту через дах та через тріщини вздовж межі фундаменту до школи постійно проникає волога, через що класні кімнати мають грибок та плісняву. 
     
    У жахливому стані перебуває збудований у 70-ті роках шкільний туалет. На шкільному подвір’ї асфальт весь у вищербленнях, що створює багато незручностей. Тож, просимо виділити кошти та провести капітальний ремонт цієї пам’ятки архітектури. Це дозволить зберегти її, а також забезпечить належні умови для учнів та педагогічного колективу. Адже окремі заходи з поточного ремонту, які проводились до сьогодні, не забезпечують вирішення цих питань, - йдеться у тексті петиції.
     
     
    Нік Шендеровський