Автовиробник підтримує швидку допомогу? безкоштовно ремонтуючи автомобілі

  • 22 квіт. 2020 15:45
  • 830
    • Новина Автовиробник підтримує швидку допомогу? безкоштовно ремонтуючи автомобілі Ранкове місто. Кропивницький

     

    Представництво Групи PSA в Україні спільно з партнером по переобладнанню компанією «Автоспецпром» забезпечать безкоштовне сервісне обслуговування і ремонт автомобілів швидкої медичної допомоги PEUGEOT Boxer і CITROЁN Jumper! Підтримка автомобілів «здоровими» допоможе бригадам лікарів зберегти здоров'я українців.
     
    Парк сучасних автомобілів швидкої медичної допомоги PEUGEOT і CITROЁN, переобладнаних компанією «Автоспецпром», в Україні налічує понад 1,5 тис. одиниць. 
     
    Дані роботи будуть проводитися по всій території України на авторизованих та партнерських сервісних станціях Брендів в період з 17 квітня по 16 травня включно. 
     
    Перелік послуг, що надаються, серед яких: 
    • заміна деталей природного зносу (гальмівні диски, гальмівні колодки, амортизатори та ін), включаючи запасні частини, технічні рідини і необхідні роботи;
    • діагностика і поточні ремонти (паливна система, електрична система тощо), включаючи запасні частини, технічні рідини і необхідні роботи;
    • сезонна заміна автомобільних шин;
    • ремонт і заміна необхідних деталей встановленого медичного обладнання.
    Дані роботи доступні для всіх автомобілів швидкої медичної допомоги PEUGEOT Boxer і CITROЁN Jumper, переобладнаних компанією «Автоспецпром» незалежно від того, чи знаходиться автомобіль на гарантії. 
     
    Від «здоров'я» цих автомобілів безпосередньо залежить здоров'я українців: важливо забезпечити надійний, безвідмовний, витривалий транспорт для бригад медиків, які виїжджають на екстрені виклики українців: від швидкості реакції часом може залежати життя людини!
     
    Ми обов'язково переживемо цей непростий період карантину, і станемо ще сильнішими: представництво Групи PSA в Україні - «Пежо Сітроен Україна» - подбає про «здоров'я» медичних автомобілів МОЗ України, для того, щоб медики могли вчасно подбати про здоров'я українців!