Лікар з Кіровоградщини, який першим подужав коронавірус, звернувся до містян

  • 16 квіт. 2020 17:44
  • 5178
    • Новина Лікар з Кіровоградщини, який першим подужав коронавірус, звернувся до містян Ранкове місто. Кропивницький

    Євген Грималюк, лікар-анестезіолог Кіровоградської обласної лікарні, який першим серед колег поборов COVID-19, звернувся до містян.Відео надала прес-служба Кіровоградської облдержадміністрації, передає «Утренний город».

     

    Євген розповів, що він був першим серед лікарів в області, в якого знайшли новий штамп коронавірусу. Сьогодні другий тест показав негативний результат, тому його виписали. Анестезіолог ще один день побуде вдома, після чого повернеться до роботи в Кіровоградську обласну лікарню.

     

    - Я перший, але, на жаль, не останній лікар, який захворів на цю страшну хворобу. Але сьогодні, дякувати Богу, я вже був виписаний, здав 2 ПРЛ-тести з інтервалом у добу, які показали, що в моєму організмі вірусу більше немає. Хотів би попросити у вас лише одне. Залишайтесь по можливості вдома і нікуди не виходьте без нагальної потреби. І якщо у вас з’явилася температура чи інші симптоми – звертайтесь до свого сімейного лікаря і будьте здорові, - звертається лікар.

     

    Хворобу у Євгена виявили 2 квітня. Він мав легку форму коронавірусу, проте, щоб убезпечити родину, перебував на самоізоляції в обласній лікарні.

     

    Читайте також: ВІЛ-позитивний: Коли вона була поряд, у мене не виникало сумнівів, що я житиму