Як на Кіровоградщині сільська громада разом з поліцією розкрила «пограбування сторіччя»

  • 11 квіт. 2020 12:19
  • 1907
    • Новина Як на Кіровоградщині сільська громада разом з поліцією розкрила «пограбування сторіччя» Ранкове місто. Кропивницький

    У селі Попельнастому Олександрійського району за один день за допомогою поліцейського офіцера розкрили зухвале пограбування та повернули громаді майно вартістю 120 тисяч гривень. Про це «Утреннему городу» повідомив учитель місцевої школи Валерій Жванко.

    – Крадіжку звукопідсилювальної апаратури, що належала Попельнастівському Будинку культури, з самого ранку, 10 квітня, виявила його директор Ольга Чорнобривець і працівник Андрій Токаренко. За попередніми оцінками, вартість апаратури, що зникла, становить близько 120 тисяч гривень. Майно, яке належало всій громаді, яке дарувало радість і дітям, і дорослим під час святкових концертів і урочистих заходів – безслідно зникло! Немає слів, щоб описати почуття працівників Будинку культури, сільської ради та простих жителів села, - розповідає Валерій Жванко.

    Але розпач у Попельнастому тривав недовго. Крадіжку вдалося розкрити по «гарячих слідах»! Засоби безпеки, які були раніше встановлені сільським головою Олегом Волянським в співпраці з поліцією Олександрійського району,дали чудовий результат. А поліцейський офіцер громади Ярослав Рябенький спільно з викликаною слідчо-оперативною групою, якнайкраще проявив свої професійні знання та вміння.

    Вже у другій половині цього ж дня абсолютно все викрадене майно було знайдено і вилучено у злодіїв та перевезено до районного відділу поліції. Після необхідних слідчих дій воно буде повернено громаді. Крадіями виявилися жителі міста Олександрії. Особливо цинічно їхнякрадіжка виглядає у наш складний час, коли люди допомагають один одному і діляться чим можуть.

    Попельнастівська об’єднана територіальна громада висловлює своє захоплення і вдячність Ярославу Рябенькому, нашому поліцейському офіцеру. Справді – нашому! Окрема подяка – Кравцову Віталію Миколайовичу, начальнику Олександрійського районного відділу поліції, який керував та координував роботу пошукової групи. Швидка і блискуча операція!

    І наостанок… Від імені жителів Попельнастівської ОТГ хочеться сказати потенційним злодіям: «Ми вас чуємо, ми вас бачимо, ми про вас знаємо. Хочете потрапити до в’язниці – ласкаво просимо до Попельнастого!»

    Читайте також: Водій з ознаками алкогольного сп’яніння пропонував патрульним хабар.