Кропивницький: На Олексіївці спецінспекція невтомно бореться зі незаконним сміттєзвалищем (ВІДЕО)

  • 10 квіт. 2020 15:40
  • 1668
    • Новина Кропивницький: На Олексіївці спецінспекція невтомно бореться зі незаконним сміттєзвалищем (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому продовжує функціонувати несанкціановане сміттєзвалище на вулиці Комарова. Про це у ФБ пише начальник спецінспекції Міської ради м. Кропивницького Андрій Максюта.
     
    "Незаконне сміттєзвалище на провулку Глинки (перехрестя з вулицею Комарова). Дєловари продовжують звалювати сміття!
    А ті ж самі особи, які організували сиіттжзвалище так і є "диригентами". Все стабільно працює, попри звернення до правоохоронних органів. Сьогодні інспектори Спецінспекції зафіксували протоколами завезення відходів у не відведеному для цього місці, висипали КАМАЗами. Приїхав власник вантажівок - громадянин Андрій Тищенко. Його машини звалюють там відходи часто!!! Сьогодні на нього склали протокол. А керує роботами на місці громадянин Ростислав Коновальчук, який живе поруч з кручею і "дирижирує", направляючи куди кому що висипати.
     
    Заяви про забруднення природного середовища інспектори Спецінспекції писали і восени 2017 і влітку 2019. Рейди проводили. Протоколи складали. Але все працює стабільно. На минулому тижні наші спеціалісти склали протокол відносно ще одного власника КАМАЗів, які там також звалюють відходи. Як повідомили нас листом з ГУ ЖКГ, для прибирання вказане звалище у комунальників не має ні коштів, ні технічної можливості. Спецінспекція охороняти 24/7 також змоги не має. Але ж є в нашій державі Закони!!!
    Ну не можна ж так безбожно і безнаказано природу завалювати відходами!!" - йдеться у повідомленні.