Робота під час карантину: Кого роботодавці Кіровоградщини потребують найбільше?

  • 7 квіт. 2020 13:44
  • 1246
    • Новина Робота під час карантину: Кого роботодавці Кіровоградщини потребують найбільше? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Карантин вносить свої корективи у функціонування ринку праці як Кіровоградщини, так і України загалом. Проте існує ряд професій, на які традиційно спостерігається підвищений попит.
     
    Так, за інформацією Кіровоградського обласного центру зайнятості в області найзатребуванішими є трактористи-машиністи сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Станом на початок квітня за даною професією зареєстровано 151 вакансію.
     
    Роботодавці Кіровоградщини готові водіям платити за роботу від «мінімалки» (4723 грн) до 10 000 гривень, саме таку заробітну плату вони вказують під час подання вакансій. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня працівника та його навичок керування сільськогосподарськими машинами (тракторами) різного класу, а також вимогами до стажу роботи.
     
    Актуальними є вакансії для водіїв практично у всіх районах Кіровоградської області: 20 вакансій відкрито в Устинівському районі, 18 у Новгородківському, по 17 вакансій у Новоукраїнському та Онуфріївському районах, 15 у Новомиргородському, 12 у Маловисківському, 10 у Бобринецькому, по 8 у Голованівському та Добровеличківському районах, 7 у Олександрівському, по 2 у Кропивницькому та Олександрійському районах та по 1 у Вільшанському, Знам’янському, Новоархангельському, Петрівському та Світловодському районах. Також шукачам роботи пропонується по 1 вакансії тракториста у фермерських господарствах Дніпропетрівщини та Полтавщини.
     
    Якщо вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості