На Кіровоградщині поліцейські затримали підозрюваних у збуті наркотиків

  • 7 квіт. 2020 10:09
  • 778
    • Новина На Кіровоградщині поліцейські затримали підозрюваних у збуті наркотиків Ранкове місто. Кропивницький
     
    Правоохоронці отримали інформацію про те, що на території Кропивницького двоє громадян збувають наркотики, у тому числі методом так званих «закладок» та за допомогою мережі Інтернет. В результаті проведених перевірок інформація знайшла підтвердження.
     
    Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні 49-річного жителя Кропивницького працівники управління протидії наркозлочинності поліції області разом зі слідчими Кропивницького відділу знайшли пігулки лікарського засобу, забороненого для немедичного вживання, маріхуану, пристрій для її вживання, а також стільниковий телефон, що використовувався під час скоєння злочинів.
    У 19-річного жителя іншої області, який тимчасово проживає на території міста, також вилучили пігулки заборонених лікарських засобів.
     
    Речові докази направили до НДЕКЦ МВС в Кіровоградській області для проведення експертиз, за результатами яких буде прийнято рішення про притягнення зазначених осіб до кримінальної відповідальності за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів».
     
    Якщо вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: кirovohrad@antidrug.gov.ua або безпосередньо до управління, що розташоване за адресою: м. Кропивницький, вул. В. Чміленка, 41. Конфіденційність гарантується.
     
    Управління протидії наркозлочинності
    поліції Кіровоградської області
     
    ФОТО умовне