Кіровоградщина: «Олександрія» лишилася без будь-якої ігрової практики

  • 6 квіт. 2020 12:01
  • 1016
    • Новина Кіровоградщина: «Олександрія» лишилася без будь-якої ігрової практики Ранкове місто. Кропивницький
     
    На думку головного тренера «Олександрії» Володимира Шарана, як би гравці не працювали індивідуально, все одно вони не будуть в оптимальному стані.
    Про це повідомляє Спортивна Кіровоградщина, передає «Утренний город».
     
    За словами Володимира Шарана, футболісти містян лишилися без будь-якої практики. Тому, коли прийде час повертатися до УПЛ, команда на поле вийде «розібраною». 
     
     
    - Ще тиждень тому футболісти могли пограти 1 на 1 в теніс-бол. Зараз вже і це не можна робити. Звичайно, для футболістів це дуже складно. Основне – це робота з м’ячем. В Україні склалася така ситуація, ми дотримуємося рекомендацій. Заборонив гравцям тренуватися в малих групах. Вони працюють індивідуально. Хотілося б, щоб ми тренувалися хоча б 4 і 1 воротар. Це буде нормально, щоб проводити в малих групах вправи. Як би вони не працювали індивідуально над фізикою, все одно гравці прийдуть розібраними. Це однозначно. 
     
    Щоб зібрати їх знову в одну групу, підготувати фізично і тактично, однозначно, треба робити збори. Двох тижнів зборів буде достатньо. Але всі чудово розуміють, що неможливо відразу повернути фізичні кондиції», – сказав Шаран в ефірі програми «Великий футбол».
     
     
    Нік Шендеровський