Кропивницький: На в’їзді до міста працюють блокпости

  • 6 квіт. 2020 11:01
  • 1116
    • Новина Кропивницький: На в’їзді до міста працюють блокпости Ранкове місто. Кропивницький
     
    Рятувальники Кіровоградщини встановили намети на шести блокпостах при в’їздах до Кропивницького.
     
    Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України органи цивільного захисту переведено у режим надзвичайної ситуації з метою посилення координації усіх сил, задіяних для протидії коронавірусу.
     
    У зв’язку з цим на Кіровоградщині посилили заходи безпеки у боротьбі з поширенням COVID-19, зокрема – впроваджено цілодобовий контроль за дотриманням обмежувально-карантинних заходів при в’їзді у населені пункти.
    Так, сьогодні, 5 квітня, рятувальники встановили намети на 6 контрольно-пропускних пунктах на Знам’янському, Криворізькому, Бобринецькому, Рівненському, Маловисківському та Олександрівському напрямках.
     
    Чергові групи, які працюють з 6 квітня на блокпостах, до складу яких входять поліцейські, рятувальники та представники санітарно-епідеміологічної служби Кіровоградської області, проводитимуть температурний скринінг водіїв і пасажирів, контролюють дотримання водіями правил перевезення пасажирів під час карантину, у разі необхідності – здійснюватимуть санітарну обробку транспорту, направлятимуть людей з ознаками ГРВІ на обстеження до тимчасових пунктів прийому та медичного сортування хворих на коронавірусну хворобу і проводитимуть роз’яснювальну роботу щодо правил безпеки під час епідемії.
     
    У ДСНС України у Кіровоградській області