Кіровоградщина: Під час пожежі у полі чоловік отримав опіки

  • 3 квіт. 2020 18:29
  • 856
    • Новина Кіровоградщина: Під час пожежі у полі чоловік отримав опіки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Упродовж минулої доби рятувальники підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області залучались до ліквідації семи пожеж, що виникли у природних екологічних системах на території Кропивницького, Добровеличківського, Знам’янського, Бобринецького, Олександрійського, Олександрівського та Новоархангельського районів, загальною площею понад 5,7 га. На одній із таких пожеж отримав опіки громадянин.
     
    Так, 2 квітня о 13:38 до Служби порятунку надійшло повідомлення про займання поблизу села Суботці Знам’янського району. Після прибуття на місце встановили, що горить 400 м2 сухої трави на відкритій території. На місці пожежі рятувальники знайшли травмованого чоловіка 1968 р.н., якого з опіками обличчя, шиї та кистей рук госпіталізували до Знам’янської міської лікарні.
     
    О 14:01 пожежу локалізували та о 14:20 – ліквідували. До гасіння залучалось чотири чоловіка особового складу та одна машина техніки 18-ї ДПРЧ Знам’янки. Обставини події з’ясовуються.
     
     
    Шановні жителі Кіровоградщини!
     
    Пам’ятайте, що за умов сухої погоди розпалене багаття, кинутий непогашений сірник або недопалок можуть стати причиною пожежі, призвести до значних матеріальних збитків, а іноді й людських жертв.
     
    Прес-служба У ДСНС в області