У Кропивницькому приватні ресторани готують для медиків обіди

  • 3 квіт. 2020 12:36
  • 1152
    • Новина У Кропивницькому приватні ресторани готують для медиків обіди Ранкове місто. Кропивницький
     
    Підприємці Кропивницького підтримують медичних працівників Центральної міської лікарні смачними обідами, пише сайт міської ради.
     
    Підприємці Кропивницького підтримали ініціативу допомогти медичним працівникам Центральної міської лікарні Кропивницького, які першими стали на лінію протистояння небезпечному захворюванню - коронавірусній інфекції.
     
    Сьогодні дванадцять медиків: лікарі, медсестри та санітарки уважно пильнують за станом здоров’я п’ятьох хворих в інфекційному відділенні стаціонару №1 Центральної міської лікарні. Вони теж перебувають в ізольованому режимі – на обсервації. Керівництво лікарні потурбувалося про зручне цілодобове перебування колег на території закладу. Але дуже приємно, що підприємці міста теж пропонують медикам свою смачну допомогу.
     
    До доброї справи долучилися «Ресторація Кропивницьких» та служба доставки «Food Family», які у непростий для ресторанного бізнесу час не лишилися осторонь і безкоштовно забезпечують смачними обідами медичних працівників, які перебувають на обсервації.
     
    - Де дружніші, там сильніші, - коментують свої дії у «Ресторації Кропивницьких». – У такий момент нам необхідно об’єднуватися і допомагати один одному. Кропивничани не припиняють підтримувати нас своїми замовленнями, а ми підтримуємо тих, кому зараз надзвичайно потрібна посилена турбота. Тримаємо дистанцію, але залишаємося близькими, як ніколи!
    ФОТО умовне