Кіровоградщина: На заправках знизиться вартість палива

  • 2 квіт. 2020 16:31
  • 1077
    • Новина Кіровоградщина: На заправках знизиться вартість палива Ранкове місто. Кропивницький
     
    На селекторній нараді під головуванням президента України Володимира Зеленського щодо боротьби з поширенням коронавірусу учасники домовилися провести переговори про зниження цін на АЗС. 
     
    Про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на сайт президента, передає «Утренний город».
     
    Повідомляється, що на сьогоднішній селекторній нараді під головуванням Зеленського вирішили провести переговори з власниками та керівниками автозаправних станцій для зниження цін на пальне, які останнім часом зросли на кілька гривень.
     
    - На нараді вирішили провести переговори з власниками та керівниками АЗС задля зниження цін на пальне, які останнім часом зросли на кілька гривень, - йдеться у повідомленні.
     
    Крім того обговорювалася координація взаємної медичної допомоги з Італією. Також зазначено, що в Україні немає проблем із забезпеченням продуктами харчування. Невелике підвищення цін відбувається на деякі імпортні продукти через зростання їхньої вартості на світових ринках.
     
    Нагадаємо, раніше Антимонопольний комітет України заявив, що ціни на бензин через падіння світових цін на нафту можуть знизитися на 3-5 гривень за літр.
     
    Нік Шендеровський