Кропивницький: для милосердя немає карантину (ФОТО)

  • 1 квіт. 2020 11:31
  • 1210
    • Новина Кропивницький: для милосердя немає карантину (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    У Кропивницькому чимало людей згуртувались для того, аби під час карантину допомогти нужденним і соціально незахищеним верствам. Про те, як пройшла акція для допомоги людям похилого віку, «Утреннему городу» розповів голова громадської організації «Будинок Милосердя» Володимир Лєбєдєв.

     – Я навіть не припускав, скільки людей буде дзвонити нам! – зазначає він. – Ці дзвінки було важко слухати – там був і плач, і відчай, і самотність. Телефонували не тільки люди похилого віку, а й багатодітні сім'ї, які потрапили в самий епіцентр пандемії – у них немає ні рукавичок, ні масок, ні ліків.

     

    Волонтери відвідали і роздали більше, ніж планували. Взагалі це 53 пакети з продуктами, масками, антисептиками, засобами особистої гігієни (багатьом просто не вистачило). Також приділили увагу сім'ям з дітьми ДЦП та синдромом Дауна, багатодітним-малозабезпеченим сім'ям.

     

     

    Сказати, що люди були вдячні – нічого не сказати, це треба було бачити. У них з'явилася надія на краще життя.Нашою акцією ми надихнули багатьох людей відвідати своїх рідних і близьких, а також сусідів і просто допомогти тим, хто цього потребує.

     

    Наступну поміч ми плануємо роздати на свято Великодня 19 Квітня. Але продовжуємо допомагати людям продуктами, що в наших силах.

     

     

    Окрема вдячність магазину одягу One by One - на таких людях і тримається наша країна. Дякуємо нашим друзям з паблік Кроп.Поліс. Також дякую 10 водіям, які допомогли доставити допомогу за адресами.

    Будинок Милосердя, телефон 073-007-007-8

     

    Читайте також: Як у Кропивницькому православні віряни допомагають землякам, вразливим до коронавірусу (ВІДЕО).