ПриватБанк запустив освітній проект "Сам собі банкір" для старшого покоління клієнтів

  • 31 бер. 2020 16:35
  • 6018
    • Новина ПриватБанк запустив освітній проект «Сам собі банкір» для старшого покоління клієнтів Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк запустив новий освітній проект "Сам собі банкір", який допоможе клієнтам навчитися користуватися всіма банківськими послугами не виходячи з дому через Приват24 і мобільний банк Privat24. Цей проект адресований в першу чергу клієнтам старшого покоління, щоб вони могли на простих і доступних прикладах освоїти найпопулярніші онлайн послуги - оплату комуналки, переклади, поповнення мобільного та оплату в інтернеті.
     
    Навчиться робити платежі, перекази та інші банківські послуги в онлайні можна на спеціальному сайті банківської онлайн практики. Для цього потрібно просто зареєструватися на сайті за номером телефону, вибрати курс "Сам собі банкір" і витратити трохи часу на освоєння зручного і доступного Приват24.
     
    "Сам собі банкір" розроблено і запущено роздрібним бізнесом ПриватБанку спільно з командою "Онлайн практики" - проекту, який став володарем «Премії HR-бренд» за найбільш інноваційний освітній проект в сфері управління людськими ресурсами.
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку