Як у Кропивницькому православні віряни допомагають землякам, вразливим до коронавірусу (ВІДЕО)

  • 31 бер. 2020 16:01
  • 946
  •  
    Кіровоградська єпархія УПЦ З благословення митрополита Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа продовжує благодійну соціальну акцію «Допоможи ближньому залишитися вдома». Про це «Утреннему городу» повідомили організатори.  
    Священики та віряни забезпечують продуктами та вкрай необхідними засобами гігієни людей, вразливих до коронавірусу та таких, що входять в групу ризику зараження. Головним чином, це люди похилого віку. 
     
    Так, минулого понеділка відбувся другий виїзд кліриків Кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці протд. Івана Ганчина, протд. Романа Мельника та дияк. Василія Лапка. Представники духовенства роздавали стареньким пакети з усім необхідним, аби убезпечити від зайвого виходу на вулицю і контакту з людьми у місцях скупчення під час епідемії. 
     
    Продуктові набори сформовані з приношень парафіян Кафедрального собору, а засоби для повсякденних потреб закуплені на кошти, що прислали добродії під час попередньої акції
     
    Висловлюємо щиру подяку та просимо святих молитов за благодійників акції: Сергія, Романа, Марину, Валентину, Юлію та Ніну.
    Запрошуємо всіх охочих долучатися до акції, допомагайте тим, хто поруч з Вами, вразливий до епідемії і потребує людської підтримки.
     
    Хто бажає підтримати проект матеріально, звертайтеся за телефоном:
     
    068-32-38-135 – протд. Роман Мельник
     
    або за реквізитами 4149 6293 8271 9805 (Мельник Роман Михайлович), вказуючи призначення платежу: Благодійна акція «Допоможи ближньому залишитися вдома».