Кропивничан штрафуватимуть за порушення благоустрою, незважаючи на карантин – Максюта

  • 30 бер. 2020 18:06
  • 1222
    • Новина Кропивничан штрафуватимуть за порушення благоустрою, незважаючи на карантин – Максюта Ранкове місто. Кропивницький

    Начальник спеціалізованої інспекції Кропивницької міської ради Андрій Максюта пригрозив порушникам благоустрою покараннями у вигляді штрафів навіть під час карантину. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук, повідомляє «Утренний город».

    Зокрема, чиновник зазначає:   

    – Спецінспекція Кропивницького продовжує фіксувати порушення у сфері благоустрою та санітарного стану міста окремими нашими співгромадянами. І майже від усіх порушників лунає: "Так карантін же - на каком основанії ви нас будєтє штрафовать?". А ви думаєте,можна гадити (читай - засир@ти та розводити ср@чі), палити сміття та відходи, зливати фекалії, звалювати сміття де вздумається (по кручам, посадкам, за кладовищами),і ніхто не буде штрафувати, бо карантин? Будуть штрафувати. Після карантину комісії засідатимуть і штрафуватимуть. А поки складаємо протоколи.

     

    Комунальні служби продовжують прибирати місто. Це здійснюється постійно і системно. Сьогодні, 30 березня,розпочався ще й місячник з благоустрою, в рамках якого передбачено впорядкування прибирання парків, скверів, зон відпочинку. Тобто – прибираннясміття за тими, хто "культурно" відпочивав на природі і "випадково забув" там своє сміття.

     

    Планується впорядкування дитячих та спортивних майданчиків, прибудинкових територій. Будуть вжиті заходи по ліквідації стихійних (створених руками людей) смітників та звалищ. Також будуть впорядковані міські цвинтарі.

     

    Заходи в рамках місячника включають в себе не лише прибирання, а й озеленення та благоустрій.

     

    Міське сміттєзвалище - полігон ТПВ на вулиці Байкальськійпрацює без вихідних і приймає сміття як від підприємств, так і від громадян. Везіть тільки його туди, а не в кручу чи посадку!

     

    Читайте також: Кіровоградщина: СБУ не допустить дестабілізації в регіоні.