Райкович укотре закликав кропивничан сидіти вдома

  • 29 бер. 2020 13:10
  • 1838
    • Новина Райкович укотре закликав кропивничан сидіти вдома Ранкове місто. Кропивницький

    Кропивницький міський голова Андрій Райкович звернувся до мешканців обласного центру у зв’язку з проханням дотримуватись вимог карантину і не виходити на вулицю без зайвої потреби. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

    Зокрема, в повідомленні йдеться:

    — В області є чотири перші випадки коронавірусу. Хворими займаються фахівці і надають необхідну медичну допомогу.

    Для всіх нас це нагадування, що потрібно жорстко дотримуватись умов карантину! Я про це говорю кілька тижнів, але чують не всі! Скільки людей вчора гуляло в міському саду! Я розумію, що гарна погода і вихідний, але ж в місті карантин і ходить небезпечна інфекція! Не чекайте, поки поліція вхопить за руку, станьте врешті свідомими! Подумайте не тільки про своє здоров‘я, а й про здоров‘я оточення! А ще - про медиків, бо їхні сили вичерпні! Якщо захворювання набере масового характеру, як вони встигатимуть лікувати?

    Я ще раз настійливо закликаю, без зайвої потреби не виходьте на вулицю! Лише в магазин і аптеку, та й то за необхідності! Потерпіть! Діти повинні бути під пильним контролем дорослих. Не жартуйте, бо від того залежить здоров‘я кожного з нас, та й, врешті, цілого міста.

    Поборемо COVID-19 лише разом!

    Читайте також: Кропивницький: як діяти, коли виявив симптоми коронавірусу?