Як працюватимуть магазини й ринки у Кропивницькому під час нововведених обмежувальних заходів

  • 29 бер. 2020 11:45
  • 2754
    • Новина Як працюватимуть магазини й ринки у Кропивницькому під час нововведених обмежувальних заходів Ранкове місто. Кропивницький

    Відсьогодні нічні продовольчі магазини будуть працювати лише до 22.00. Про це під час прес-брифінгу, скликаного терміново у зв’язку з виявленням чотирьох перших випадків інфікування COVID-19, повідомив голова Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Балонь, передає «Утренний город».

     

    — Відсьогодні ми знову будемо інтенсивно перевіряти діяльність продовольчих магазинів та продовольчих ринків, оскільки, по інформації, дехто з них не дотримується санітарних вимог по режиму, а отже, є небезпечними для громадян. Це є потенційні місця інфікування у випадку поширення інфекції, - зазначив очільник області.

     

    Він також додав, що за наслідками перевірок будуть прийняті рішення про обмеження або припинення роботи таких продовольчих ринків чи магазинів до тих пір, поки вони не приведуть режим своєї роботи у відповідність до санітарних норм і вимог.

     

    — Крім того, підтримано пропозицію щодо обмеження перебування на дитячих і спортивних майданчиках батьків з дітьми. У зв’язку з цим ми сьогодні також почнем роботу щодо обмеження перебування в цих місцях, оскільки спостерігалося значне скупчення людей саме там, - сказав Андрій Балонь. - Окрім того, будуть надалі продовжуватись заходи, спрямовані на дезінфекцію публічних місць. Було внесено пропозицію долучити до цього переліку й такі місця публічного користування, які не належать до комунальної власності.

     

    Нагадаємо, четверо жителів Кіровоградщини захворіли на COVID-19.