На Кіровоградщині після виявлення хворих на коронавірус запроваджуються додаткові карантинні заходи

  • 29 бер. 2020 11:28
  • 1826
    • Новина На Кіровоградщині після виявлення хворих на коронавірус запроваджуються додаткові карантинні заходи Ранкове місто. Кропивницький

    Відсьогодні за наслідками розпорядження голови Кіровоградської ОДА будуть розписані додаткові карантинні заходи. Про це під час прес-брифінгу, скликаного терміново у зв’язку з виявленням чотирьох перших випадків інфікування COVID-19, повідомив голова Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Балонь, передає «Утренний город».

    — Буде розгорнута діяльність санітарних корпусів міста Кропивницького. Ми поки визначаємося щодо місць і кількості. Також потребують окремої уваги міста Долинська та Олександрівка через те, що в наших сусідів з міста Кам’янка Черкаської області діагностовано 18 випадків захворювання на COVID-19. Один з мешканців  Кам’янки їздив для отримання медичної консультації та рентген-дослідження міста Олександрівки Кіровоградської області. У зв’язку з цим ми провели роботу по встановленню кола осіб, які з ним контактували. Зараз вони перебувають на самоізоляції, - констатував Андрій Балонь.

    Нагадаємо, четверо жителів Кіровоградщини захворіли на COVID-19.