На Кіровоградщини є робота з зарплатнею у 15 тисяч

  • 27 бер. 2020 12:15
  • 813
    • Новина На Кіровоградщини є робота з зарплатнею у 15 тисяч Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщини відкритими є близько 150 вакансій із зарплатою понад 15 тисяч.
     
    У базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості існує ряд професій, за якими роботодавці готові платити своїм працівникам 10 тисяч гривень на місяць і більше. Наразі у службі зайнятості Кіровоградщини зареєстровано 223 вакансії із заробітною платою від 10000 до 15000 грн.
     
    Доволі високим залишається попит на працівників водіїв, представників будівельних та сільськогосподарських професій, а також майстрів швейної справи.
     
    Що ж до розподілу за районами Кіровоградщини, то у Кропивницькому районі представлено 174 вакансії із зарплатою понад 10 тисяч, 86 вакансій у Маловисківському, 57 у Долинському, 17 у Світловодському, 8 у Олександрійському, 6 у Знам’янському, 5 у Голованівському, по 2 вакансії у Благовіщенському та Новоукраїнському районах та по 1 вакансії у Гайворонському, Новоархангельському, Новомиргородському та Петрівському районах нашої області.
     
    Це вакансії за такими професіями як тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, головний інженер, лікар загальної практики-сімейний лікар, майстер гірничий підземної дільниці, електрогазозварник, механік, контролер-касир, головний бухгалтер, геолог та ін.
     
    Якщо Вас зацікавили запропоновані вакансії – звертайтесь до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості