Кропивницький пропонують закрити для в’їздів у місто

  • 26 бер. 2020 13:28
  • 1384
    • Новина Кропивницький пропонують закрити для в’їздів у місто Ранкове місто. Кропивницький
     
    На всіх в’їздах до Кропивницького пропонують встановити блокпости задля контролю ситуації з COVID-19 в місті. Таку петицію на сайті Кропивницької міської ради зареєструвала Ірина Мардоян. На цей момент петицію підписали 34 особи. До кінця збору підписів залишилось 45 днів. 
     
    - Поки в нашому місті не зафіксовано жодного випадку COVID-19, закликаю місцеву владу поставити блокпости на в'їзді в місто. Дана дія може забезпечити безпеку для жителів нашого міста, - йдеться у петиції.
     
    Нагадаємо, 12 березня головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що в разі поширення коронавірусу в Україні можуть закрити найбільші міста.  
     
    - Додаткові заходи можливі в разі, якщо будуть фіксуватися подальші випадки хвороби, особливо якщо будуть зафіксовані випадки поширення на певній адміністративній території, заходи будуть стовідсотково переглянуті, аж до того що можуть обмежуватися права людей, які сьогодні передбачені в законодавчому полі, в тому числі і щодо заборони тимчасової пересування за межі відповідної території - сказав Ляшко.
     
     
    Нік Шендеровський