Кропивницький депутат організував безкоштовну доставку продуктів для мешканців Кущівки

  • 25 бер. 2020 11:28
  • 1971
    • Новина Кропивницький депутат організував безкоштовну доставку продуктів для мешканців Кущівки Ранкове місто. Кропивницький
     
    З 19 березня розпочалася акція з доставки товарів першої необхідності для мешканців Кущівки. Організатором її став депутат Міської Ради VII скликання Сергій Кріпак. 
    Про початок акції розповів у себе на сторінці у Фейсбук. 
    - У першу чергу доставка організована для пенсіонерів, людей з інвалідністю та тих, які з різних причин не мають змоги дістатися в магазин. Наша команда чудово розуміє, з якими труднощами стикається кожен громадянин. Враховуючи ще й обмеження кількості пасажирів у транспорті, - розповідає Сергій Кріпак
    Першу доставку виконали вже у минулу п’ятницю. Доставили ліки та засоби особистої гігієни Вірі Олександрівні. 
    - Я навіть і не очікувала, що доставлять так швидко, бо не одна на районі. Та й заявок вистачає. Але виконали все чітко. Щиро вдячна за таку ініціативу, - каже жінка. 
    Поміж тим, команда вже виконала 14 заявок. Приймають замовлення й на вихідних з 9.00 до 17.00. Якщо замовлення надходить до 12.00 – виконують до кінця дня, якщо після, то вже наступного. Варто зазначити, що розрахунок здійснюється після доставки товарів. 
     
    - Замовляють у переважній більшості: крупи, картоплю, кисломолочні продукти та ліки.  Оператор у телефонному режимі обговорює ціни, запитує де купують зазвичай той чи інший товар. Часто вже на закупках телефонують й перепитують чи підходить товар по ціні. Кожному надаємо чеки, - пояснює депутат. 
    Нагадаємо, доставка товарів абсолютно безкоштовна. Триватиме вона до 3 квітня. Замовлення можна зробити за телефоном: +380 50 400 57 33 з 9.00 до 17.00.