МОЗ розпочав офіційну співпрацю з Viber

  • 23 бер. 2020 16:00
  • 693
    • Новина МОЗ розпочав офіційну співпрацю з Viber Ранкове місто. Кропивницький
     
    МОЗ України розширює майданчики комунікації та створює офіційну Viber-спільноту “Коронавірус_інфо”, де буде публікувати актуальну й достовірну інформацію від відомства про ситуацію щодо поширення коронавірусу в країні.
     
    Про це пише Урядовий портал
     
    Майданчик авторизований компанією Rakuten Viber. Також через месенджер будуть розсилатися in-app сповіщення всім зареєстрованим в Україні користувачам. Щоб долучитися до спільноти, переходьте за посиланням https://vb.me/covid19_ua.
     
    У рамках протидії поширенню коронавірусу COVID-19 в Україні та з огляду на зростаючу потребу користувачів у коректній та своєчасній інформації, Міністерство охорони здоров'я України запустило офіційну спільноту у Viber - “Коронавірус_інфо”, де буде ділитися останніми новинами і даними про ситуацію з COVID-19 у країні.
     
    Як це буде? 
     
     
    МОЗ України буде публікувати останні новини та дані про коронавірус в Україні, кількість випадків зараження, а також розповідатиме про запобіжні заходи, яких варто дотримуватися у період карантину. Це єдина верифікована і підтверджена спільнота Міністерства охорони здоров'я у Viber, в якій буде публікуватися достовірна інформація з офіційних джерел МОЗ України.
     
     
    МОЗ України закликає споживати інформацію лише з надійних джерел. Усі оперативні дані, рекомендації та інструкції оперативно надаються на офіційних сторінках МОЗ: