У Кропивницькому не підвищуватимуть тарифи на проїзд

  • 23 бер. 2020 10:40
  • 805
    • Новина У Кропивницькому не підвищуватимуть тарифи на проїзд Ранкове місто. Кропивницький
     
    Андрій Табалов: депутати міської ради Кропивницького не підтримають рішення про підвищення тарифу на проїзд, про це пише сайт міської ради.
     
    Із початком введення у Кропивницькому карантинних заходів почали лунати заяви керівників підприємств-перевізників щодо необхідності підвищення вартості проїзду у маршрутних таксі. Підприємці пояснюють, що через обмежувальні заходи, а саме: перевезення в одному авто не більше 10 осіб, підприємства несуть збитки, а водії не хочуть виходити на свої маршрути.
     
    У зв’язку з такою ситуацією секретар міської ради Андрій Табалов звернувся до кропивничан.
     
    - У Кропивницькому, як і в усій країні, посилені карантинні заходи. Обмеження, у першу чергу, торкнулися громадського транспорту. Ми чуємо нарікання людей, що через посилені карантинні заходи стало важче діставатись на роботу. Багато хто скаржиться на пенсіонерів, що вони кудись їдуть зранку. Але ми маємо розуміти, що карантин вплинув на життя кожного з нас. Діти мають лишатись дома, малечу треба комусь глядіти, бо більшість батьків на роботі, тому багато бабусь зранку їдуть доглядати внуків, - зауважив Андрій Табалов. - Підвищення тарифів — це не одноосібне рішення. Я з впевненістю заявляю, що ні я, ні депутати не підтримають рішення про збільшення вартості проїзду. У цю важку годину ми на боці людей.
     
    Ми розуміємо, що підприємства-перевізники несуть збитки. Важкі часи зараз для всіх: підприємства закриваються по всій країні. Але і перевізники мають розуміти, що усі заходи міської влади спрямовані на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби. Будьте толерантними один до одного, поставтесь з розумінням до ситуації, адже найважливіше — це життя і здоров’я людей.