"Файно маркет" закликає мешканців міста бути свідомими, залишатися вдома та берегти себе та своїх близьких

  • 20 бер. 2020 10:37
  • 986
    • Новина «Файно маркет» закликає мешканців міста бути свідомими, залишатися вдома та берегти себе та своїх близьких Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні по місту та області почали з'являтися рекламні щити з закликом залишатися дома та не бути байдужим до мір пов'язаних з веденням карантину.
     
    Ми дізналися, що місцева мережа магазинів "Файно маркет" вирішила тимчасово припинити рекламні компанії, щоб не створювати ажіотаж в магазинах та змінила всі свої рекламні сюжети на соціальні, на яких закликає мешканців міста, бути свідомими, залишатися вдома та берегти себе та своїх близьких.
     
    "Бути відповідальними - це в першу чергу наша соціальна позиція, як добросусідського бренду. Ми відмовились від зовнішньої реклами, бо піклуймось про наших покупців. А акційні пропозиції завжди можна знайти по яскравим цінникам та стоперах у магазинах нашої мережі "- прокоментувала нам керівник відділу маркетингу Зленко Алла.
     
    "Всі магазини "Файно маркет" працюють в штатному режимі, не вводять жодних обмежень, та просять своїх покупців не робити ажіотаж на товарах першої необхідності. Продукти постійно довозяться, полиці супермаркетів поповнюються товарами, робиться ротація, вводяться нові постачальники що б уникнути дефіциту. Наш персонал забезпечений засобами індивідуального захисту, частіше проводяться санітарні обробки робочих поверхонь магазинів дезінфікуючими засобами. "- зазначила вона.
     
    Тож - рішення одного, може врятувати всіх. Добровільний карантин знижує швидкість розповсюдження вірусу. Бережіть себе та своїх близьких - закликає "Файно маркет".