За останні днів кількість завантажень Privat24 Android зросла уп’ятеро

  • 18 бер. 2020 09:06
  • 1006
    • Новина За останні днів кількість завантажень Privat24 Android зросла уп’ятеро Ранкове місто. Кропивницький
     
    За останні днів кількість завантажень мобільного банку Privat24 серед користувачів Android смартфонів зросла уп’ятеро, порівняно з початком лютого. Так, якщо у лютому середня кількість скачувань Privat24 Android складала 15 тисяч на день, то вже 13 березня новий Privat24 завантажували 75 тисяч разів.
     
    - Privat24 не хворіє на віруси. До того ж користування додатком робить банківські операції зручними та швидкими. Сподіваємося, усі клієнти, які цими днями вперше спробували Privat24, залишаться з ним назавжди, - зазначила керівник департаменту розвитку e-commerce ПриватБанку Христина Кармазіна.
     
    Сьогодні послугами екосистеми Приват24, яка дає можливість отримувати будь-які фінансові послуги не виходячи з дому, користуються понад 11 мільйонів українців. За допомогою мобільного банку можна проводити будь-які платежі, відправити або отримати грошові перекази, поповнити мобільний номер та отримати ще понад 100 послуг (серед яких - підключення до державних сервісів, купівля квитків, запис до лікаря та навіть замовлення доставки їжі чи квітів).
     
    Будь-які банківські послуги цілодобово доступні й через понад 13 000 терміналів самообслуговування ПриватБанку.
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку