Патрульна поліція приймає громадян лише з невідкладних питань

  • 16 бер. 2020 15:06
  • 891
    • Новина Патрульна поліція приймає громадян лише з невідкладних питань Ранкове місто. Кропивницький
     
    До уваги громадян!
     
    На підставі постанови КМУ від 11.03.2020 №211 "Про запобігання поширенню на території України короновірусу COVID-19" в управлінні патрульної поліції в Кіровоградській області прийом громадян – обмежено!
     
    Ведеться прийом лише з невідкладних питань, а саме:
     
     
    1. Видача евакуйованого транспортного засобу;
     
    2. Повернення посвідчення водія відповідно до судового рішення (за умови закінчення строку дії тимчасового дозволу на право керування та за наявності судового рішення).
     
     З усіх інших питань просимо звертатися до УПП у Кіровоградській області письмово, на адресу: 25030, м. Кропивницький, вулиця Юрія Бутусова, 22 б, або на електронну пошту: kropivnytskyi@patrol.police.gov.ua
     
    Звертаємо вашу увагу на вимоги щодо оформлення таких звернень. Вони зазначенні в ЗУ "Про звернення громадян".
     
    Згідно з ст.5 цього закону, письмове звернення може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення).
     
    У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.
     
     З метою спрощення процедури оформлення письмових звернень громадян, особа може подати звернення шляхом заповнення відповідної форми (з підписом заявника), яку можна отримати на сайті Патрульної поліції України.